✓ Hulpmiddelen morgen thuis geleverd
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.9 uit 1038+ reviews
✔ Gratis verzending & retour

Betaalmogelijkheden

Safe Age werkt samen met de betaalprovider Mollie om de transacties te verwerken.
U kunt in onze webshop betalen met de volgende betaalmethoden:

 • Ideal
 • Paypal
 • Creditcard van Visa, Mastercard, Amex en Maestro (+2%)
 • Bankoverschrijving
 • Klarna achteraf betalen (+2%)
 • Bancontact/Mister Cash
 • Belfius Direct Net
 • KBC en CBC
 • ING Home pay
 • SOFORT Banking
 • Apple pay

Klarna– Achteraf betalen
Klarna voert voor www.safeage.eu het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Achteraf Betalen maakt een uitgestelde betaling mogelijk. U heeft de keuze om binnen 14 dagen te betalen, of binnen 60 dagen (tegen een kleine vergoeding). Achteraf Betalen is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Finland.
Indien Klarna – Achteraf betalen niet vermeld staat tussen de betaalmethodes dan komt u order niet in aanmerking voor een Klarna betaling. U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Klarna – Gespreid Betalen
Gespreid Betalen maakt betaling in termijnen mogelijk. De keuze voor de termijnbedragen en de looptijd hiervan kan variëren van 3 tot 36 maanden. Het systeem van Klarna bepaalt middels een kredietcontrole voor welke betaalmethode de klant in aanmerking komt. Gespreid Betalen is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Duitsland, Oostenrijk en Finland. Indien Klarna – Gespreid betalen niet vermeld staat tussen de betaalmethodes dan komt u order niet in aanmerking voor een Klarna betaling. U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Levering
Zodra we de betaling hebben ontvangen versturen wij de bestelling. Indien u voor Klarna kiest, versturen wij direct en ontvangt u een factuur na 14 dagen. Zodra de bestelling voor 23.45 uur (op werkdagen) bij ons binnen is verzenden wij deze dezelfde dag nog. Indien een bestelling na 23.45 uur wordt geplaatst wordt deze de volgende werkdag verzonden. Wij verzenden via PostNL en sturen altijd een track en trace code waar u de zending mee kunt volgen. U krijgt de track en trace code op het email adres waarmee u de bestelling heeft geplaatst.

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

30 dagen geld terug garantie

Garantie & zekerheid

2 jaar garantie op alle producten

100% veilig

Voldoet aan alle eisen

De waardering van safeage.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 1041 reviews.