✓ Hulpmiddelen morgen thuis geleverd
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.9 uit 1038+ reviews
✔ Gratis verzending & retour
Over Safe Age
Onze missie is de kwaliteit van het leven verbeteren van zo veel mogelijk mensen met onze producten! Zodat iedereen veilig en comfortabel kan wonen.

Kwaliteit van leven verbeteren

Het is onze missie om de kwaliteit van het leven te verbeteren met onze fantastische hulpmiddelen! Al onze producten zijn namelijk speciaal ontworpen en gemaakt om het leven zo comfortabel mogelijk te maken.

Professionele hulpmiddelen voor een vriendelijke prijs

Kwalitatief hoogwaardige producten waar je op kan vertrouwen, voor een eerlijke prijs. Het leven zo comfortabel mogelijk maken. Dat is waar wij bij Safe Age voor staan. We houden de lijntjes kort met onze productontwikkelaars, hebben geen dure showrooms en doen niet aan hoge advertentiekosten. Daarom kan Safe Age hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit aanbieden voor een lagere prijs.

Maak het jezelf comfortabel

Ouder worden gaat gepaard met risico’s. Dat weten we bij Safe Age maar al te goed. Waarom zou je het jezelf niet comfortabeler maken? Al onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. We maken hulpmiddelen speciaal om jou te helpen. 

Woordje van de eigenaar

Ik ben het bedrijf Safe Age begonnen omdat ik merkte dat veel (ouderen) mensen behoefte hadden aan hulpmiddelen, maar deze erg duur en lastig te verkrijgen waren. 

Nu een aantal jaren verder help ik mensen dagelijks met het veiliger en comfortabel maken van hun leven met onze producten. Samen met ons team willen wij ervoor zorgen dat iedereen veilig en comfortabel zijn ding kan blijven doen. Zonder zonder maandelijkse abonnementskosten of hoge aanschafkosten. Die zijn er daarom bij ons ook niet.

Thomas Bak
Eigenaar Safe Age

Populaire Safe Age producten

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

30 dagen geld terug garantie

Garantie & zekerheid

2 jaar garantie op alle producten

100% veilig

Voldoet aan alle eisen

De waardering van safeage.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 1041 reviews.