In winkelmand
Aanbieding!

Rolstoel – lichtgewicht en opvouwbaar

Oorspronkelijke prijs was: €249,00.Huidige prijs is: €159,00.
Je bespaart

-36%

Geniet van bewegingsvrijheid en comfort, waar je ook bent!

Vandaag besteld, morgen bezorgd!

rolstoel
Rolstoel - lichtgewicht en opvouwbaar 249,00 Oorspronkelijke prijs was: €249,00.159,00Huidige prijs is: €159,00.
Je bespaart
  • 30 dagen uitproberen
  • Niet goed? Geld terug
  • Achteraf betalen via Klarna
  • 24/7 klantenservice & community
  • 2 jaar garantie
  • 1 échte winkel
  • 8.9 uit 1038+ reviews
Betaal veilig met

Met de Safe Age rolstoel geniet je van bewegingsvrijheid en comfort, waar je ook bent! We hebben onze rolstoel speciaal ontworpen met aandacht voor gebruiksgemak, veiligheid en stijl, zodat jij met een gerust hart op pad kunt. Dankzij het lichtgewicht, opvouwbare design, handige functies, comfortabele materialen en duurzame constructie is de Safe Age rolstoel ideaal voor dagelijks gebruik, zowel binnen als buiten.

Lichtgewicht en opvouwbaar ontwerp

Met een gewicht van 18,6 kg is deze rolstoel gemakkelijk op te tillen, mee te nemen en op te bergen. Ingeklapt is hij slechts 31,75 cm breed, waardoor hij eenvoudig in de kofferbak van een auto past.

Grote en duurzame anti-lek wielen

De wielen zijn van een groot formaat, zodat de rolstoel zowel individueel als met ondersteuning voortbewogen kan worden. De wielen zijn gemaakt van polyurethaan, waardoor je vloeren schoon blijven en de banden niet lek gaan. Bovendien heeft de rolstoel hierdoor weinig onderhoud nodig!

Flip-back armleuningen

De “flip-back” armleuningen zijn eenvoudig naar achteren te schuiven, zodat je makkelijk aan tafel of bureau kunt zitten.

Wegklapbare voetsteunen

Hierdoor kun je makkelijker in- en uitstappen, en dit geeft extra ondersteuning als je zit. Ook kun je ze makkelijk verwijderen wanneer je de rolstoel inklapt en meeneemt in de auto.

rolstoel enkel steun

Kuitbanden voor extra ondersteuning

Dankzij de verstelbare kuitbanden heb je extra ondersteuning voor je benen tijdens het rijden.

Stevig en comfortabel

Het robuuste frame heeft een draagkracht tot 136 kg en is ontworpen voor dagelijks intensief gebruik. Het zachte nylon zitvlak is comfortabel en eenvoudig schoon te maken. Geniet van een soepele rit over elk oppervlak.

Veilig

De push-to-lock remfunctie en de ondersteuning voor de kuiten zorgen voor extra veiligheid en stabiliteit. De rolstoel voldoet aan alle strenge eisen en heeft uiteraard ook de CE- en MDR-certificaten.

Ideaal formaat

De rolstoel past moeiteloos door de meeste deuropeningen, zodat je je overal gemakkelijk kunt verplaatsen. Wel zo handig!

Extra informatie

  • Afmetingen ingeklapt: 31,75 cm breed
  • Afmetingen uitgeklapt: 106,7 cm lang x 66 cm breed x 91,4 cm hoog
  • Zitbreedte: 40,6 cm
  • Maximale draagkracht: 136 kg
  • Gewicht: 18,7 kg

In de verpakking

  • 1 x Safe Age rolstoel
  • 1 x Handleiding

100% Tevredenheidsgarantie

We hebben al veel mensen geholpen met onze hulpmiddelen voor in huis. Zodat iedereen zo lang en comfortabel mogelijk thuis kan blijven wonen! Wij staan 100% achter ons product. Daarom bieden wij een ‘niet goed, geld terug garantie’. En kan je 30 dagen na ontvangst het product nog gratis retourneren. Wij hechten veel waarde aan een vlekkeloze klantenservice die 24/7 bereikbaar is voor alle vragen en/of klachten. We bieden gratis verzending aan binnen heel Nederland & België voor dit product.

Over Safe Age

Het is onze missie om de kwaliteit van het leven te verbeteren met onze fantastische hulpmiddelen! Al onze producten zijn namelijk speciaal ontworpen en gemaakt om het leven zo comfortabel mogelijk te maken. Zonder maandelijkse abonnementskosten of hoge aanschafkosten. Die zijn er daarom bij ons ook niet.

Meer dan 5.000 tevreden gebruikers! 👇

We hebben al meer dan 5000 mensen geholpen met onze hulpmiddelen. Ben jij de volgende die we mogen helpen? Maar liefst 98,6% van onze klanten raadt de Safe Age aan.



Extra informatie

Maximale draagvermogen

136kg

Kleur

Blauw

Opvouwbaar

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Product hoogte

106,7cm

Product breedte

61cm

Product lengte

91,4cm

Zithoogte

50cm

Zitbreedte

46cm

Zitdiepte

40.6cm

Wielmaat

61cm

Gewicht

18.6kg

In de verpakking

1 x Safe Age rolstoel 1 x Handleiding

Type rolstoel

Transportrolstoel