Winkelmand

✓ Veilig en comfortabel in huis

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 9.2/10 uit 300+ reviews

✓ Gratis verzending & retour

Retourinformatie

Het is altijd vervelend als je iets terug moet sturen. Daarom doen we er alles aan om je zo snel en goed mogelijk weer op weg te helpen! Bekijk de retourinformatie of meld je retour hieronder aan. Na het aanmelden van je retour sturen we je een retourlabel.

Retourinformatie
Wij hanteren een niet goed geld terug garantie en een retourtermijn van 30 dagen. Indien je ons meld dat je het product retour wenst te sturen binnen 30 dagen na ontvangst, dan heb je daarna nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd moeten worden. Is je product defect? Dan valt dit natuurlijk onder de garantie en wordt dit door ons zo goed en snel mogelijk opgelost.

🠗 Retour eenvoudig online aanmelden 🠗

Retour aanmelden

Klik op ‘‘retour aanmelden’’ hierboven en meld je pakket aan.

Kies aflever of ophaalpunt

Kies een door jou gekozen post vervoerder dhl, dpd of ups punt in de buurt. Daarna ontvang je het retourlabel in je e-mail.

Verpak artikelen

Verpak de artikelen (onbeschadigd). Plaats het retourlabel op het pakket en breng je pakket vervolgens naar het gekozen dhl, dpd of ups punt.

Retour wordt verwerkt

Je ontvangt een verzendbewijs met track & trace in je e-mail. Wij zullen je retourzending binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst verwerken en houden je van alles op de hoogte.

Retourvoorwaarden

Voor alle aankopen in deze webshop geldt “Niet goed – geld terug” wanneer je je houdt aan de volgende retourvoorwaarden.

  • Zending via een pakketdienst met track en trace.
  • Melding retour binnen 30 dagen na aankoop via bovenstaand formulier. De aankoopdatum is de datum op de factuur.
  • Compleet retour. Alles wat je hebt ontvangen, moet worden teruggestuurd.
  • In een degelijke verzendverpakking retour, bij voorkeur in dezelfde verpakking waarin het product aan je verzonden is.
  • Product en product-verpakking dienen onbeschadigd retour te komen. Dus test eerst het product voordat je het product installeert/monteert.
  • Met onbeschadigde zegel(s) en ongebruikte plakstickers aan de achterkant van het product. Je kunt het product dus niet open schroeven.
  • Alle producten uit de dienen volledig uit je app verwijderd te zijn volgens deze handleiding. Anders kunnen wij de producten niet in ontvangst nemen.
  • Met een ingevuld retourformulier.
  • We schieten de verzendkosten voor. Indien het aankoopbedrag wordt teruggestort houden wij 4,95 verzendkosten en eventuele transactiekosten in op de terugbetaling.
Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

30 dagen geld terug garantie

Garantie & zekerheid

2 jaar garantie op alle producten

100% veilig

Voldoet aan alle eisen

De waardering van safeage.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 234 reviews.